Slajder

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ

 sanovita prirodna kozmetika popust

Каталог 2015

Каталог Energetix - Македонија 2015Најновиот каталог за 2015 година на Energetix-Македонија можете да го погледнете на следниот линк

ДОДАТОК НАКИТ 2016

Energetix dodatok na nakit za 2016

Energetix ДОДАТОК на накит за 2016 г. можете да го погледнете на следниот линк

Ценовник 2015

kosnicka1Најновиот ценовник за 2015 г. на Energetix - Македонија можете да го погледнете на следниот линк

БОНУС каталог

Каталог БОНУС Дополнителен БОНУС каталог на Energetix - Македонија можете да го погледнете на следниот линк

Испорака на Energetix производите

ПОРАЧКА И ИСПОРАКА НА ENERGETIX ПРОИЗВОДИТЕ 

Почитувани соработници,

Со цел на што поефикасно работење,на располагање Ви е услугата за порачување и добивање на нашите приозвоидипо пат на брза пошта.

 1. Контакт со нашата служба е по телефон(02/ 324-5454), факс(02/ 324-5455) и e-mail (energetixmk(at)yahoo.com), каде што можете да ги добиете сите информации во врска со сите производи кои што сакате да ги порачате по овој начин.
 2. После направената порачка добивате информација колку треба да уплатите на нашата сметка за да Ви биде испратена порачката.
 3. Секоја направена и уплатена порачка до 16:00 часот ќе биде испратена истиот ден а ќе Ви биде доставена следниот ден на вашата адреса.
 4. Додека соработникот даде инструкции да порачаните производи се испорачаат на друга адреса фирмата тоа ќе го направи.
 5. Уплатите можете да ги извршувате во следните банки: Прокредитбанка:380117597000189 и Тутунскабанка(НЛБ):210061528800193 или во седиштето на фирмата во Скопје со Вашите платежни и кредитни картички.
 6. За направена порачка над 6.000,00 денари поштарината е на терет на фирмата а под наведениот износ ја плаќа примачот на пратката(поштарината за една пратка изнесува околу 120,00 ден.).Додека наведената адреса биде погрешна трошоците припаѓаат на порачателот.

ЗА СИТЕ ЕВЕНТУАЛНИ НЕЈАСНОТИИ ВО ВРСКА СО ПОРАЧКИТЕ ПО БРЗА ПОШТА ОБРАТЕТЕСЕ НА ТЕЛЕФОН 02/ 324-5454

 

 


 

 

ГИ ИЗВЕСТУВАМЕ СИТЕ НАШИ СОРАБОТНИЦИ КОИ НИ НЕМААТ ДОСТАВЕНО E-MAIL АДРЕСА ДА ГО НАПРАВАТ ТОА КАКО БИ МОЖЕЛЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ ДА ИМ ДОСТАВУВАМЕ ИНФОРМАЦИИ (План на презентации,Попусти, Акции, Привремен пресметки,Колку бодови им недостигаат за поголема квалификација,....).